International Shooting Sport FederationThe European Shooting ConfederationMinisterul Tineretului si SportuluiComitetul Olimpic si Sportiv Roman

A+ A A-
  • Publicat in Diverse
  • 958 vizualizari

Prin accesarea şi utilizarea domeniului frts.ro, respectiv a acestui website (site), acceptaţi fără nicio restricţie următorilor termeni şi condiţii care, împreună cu politica de confidenţialitate, formează bazele relaţiei dintre Federaţia Română de Tir Sportiv şi dumneavoastră.

Termenul de "Federaţia Română de Tir Sportiv", FRTS sau 'noi' se refera la proprietarul website-ului al carui sediu se afla in Str. Vadul Moldovei, No 14, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Termenul 'dumneavoastra' se refera la utilizatorul website-ului nostru.

Utilizarea website-ului se face in urmatoarele conditii:

Continutul paginilor website-ului are un caracter general-informativ si este destinat exclusiv scopurilor personale. Informatia din acest website poate fi supusa schimbarii fara aviz prealabil.

Federaţia Română de Tir Sportiv nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste continutul site-ului, acuratetea, actualitatea, performanta sau calitatea informatiilor si a materialelor ce se gasesc sau pot fi descarcate de pe acest website.

Accesand acest site acceptati faptul ca proprietarul site-ului nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele erori sau omisiuni in continutul materialelor prezentate si nu garanteaza faptul ca site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Folosirea informatiilor sau a materialelor de pe acest website se face pe proprie raspundere. Este responsabilitatea utilizatorului sa se asigure ca produsele, serviciile sau informatiile disponibile pe website corespund cerintelor specifice.

Toate materialele afisate pe acest site web sunt detinute de Federaţia Română de Tir Sportiv sau de o terta parte care si-a cedat drepturile de licenta ale Marcilor catre Federaţia Română de Tir Sportiv. Aceste materiale includ, dar nu se limiteaza la continut multimedia, design, logo-uri, incadrare in pagina, grafica. Reproducerea lor este interzisa in orice conditii ce contravin legii drepturilor de proprietate intelectuala care sunt incluse in termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului.

Toate marcile reproduse pe acest website care nu sunt proprietatea sau nu au fost licentiate operatorului sunt mentionate pe website. Utilizarea neautorizata a acestui website poate avea ca urmare cererea de daune si/sau poate fi considerata o incalcare a legii in vigoare.

Paginile acestui website pot include link-uri catre alte website-uri. Acestea sunt oferite pentru a va asigura accesul la informatii detaliate. Federaţia Română de Tir Sportiv permite doar accesul catre aceste situri, dar nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestora.

Nu aveti dreptul de a crea un link catre acest website de la un alt website sau dintr-un document fara a cere in prealabil permisiunea scrisa a Federaţiei Române de Tir Sportiv.

Folosirea acestui website si orice alta disputa ce poate aparea in urma acestui fapt se supune legilor din Romania.

Vă mulţumim pentru vizită!

Din dorinţa de a vă oferi informaţii de interes, cât mai rapid şi eficient, vă rugăm să ne spuneţi ce anume consideraţi că am putea îmbunătăţii în site-ul nostru, atât din punct de vedere al conţinutului cât şi al experienţei de navigare.
Dacă cumva aţi găsit o informaţie incorectă sau aţi întâmpinat o problemă, ne cerem scuze şi vă asigurăm că facem tot posibilul să o remediem în cel mai scurt timp.
Vă rugăm să completaţi toate campurile din formular:
  • Caractere rămase:
  • + =